Eindhoven radio

Studio 040Eindhoven's Studio 040 is een lokaal radiostation dat voor het eerst uitzendde in 2006. Het station staat bekend om zijn mix van pop-, rock- en dancemuziek, maar ook om zijn informatieve nieuws- en praatprogramma's. Studio 040 is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de populairste radiostations in Eindhoven, met een groot en trouw luisterpubliek. Het succes van de zender is mede te danken aan haar betrokkenheid bij de bruisende lokale muziekscene van Eindhoven, die regelmatig te horen is in de ether. Studio 040 is ook populair vanwege de live-uitzendingen van diverse Eindhovense evenementen, waaronder het jaarlijkse lichtfestival Lumine Eindhoven. Dankzij haar hoogwaardige programmering en Eindhovense focus is Studio 040 niet meer weg te denken uit het culturele landschap van de stad.

040 eindhovenEindhoven radio is een lokaal, niet-commercieel radiostation dat sinds 2011 uitzendt. Het station wordt gerund door vrijwilligers en heeft als doel een alternatief te bieden voor commerciƫle radio. Eindhoven radio brengt een mix van muziek, talkshows en nieuws uit de samenleving. Het station is online en op FM in de regio Eindhoven te ontvangen. Eindhoven radio is een geweldige manier om op de hoogte te blijven van wat er in de stad gebeurt, en het is een geweldige manier om nieuwe muziek te ontdekken. Als je op zoek bent naar iets anders dan mainstream radio, dan is Eindhoven radio zeker de moeite waard om eens te checken.

Radio 040Eindhoven's Radio 040 is een van de populairste radiostations in Nederland. De zender draait een mix van pop-, rock- en dancemuziek en staat bekend om zijn levendige ochtendshow. Radio 040 heeft ook een grote aanhang op social media en er zijn regelmatig live-optredens van opkomende artiesten. Naast de muziekprogrammering zendt Radio 040 ook sportverslagen, nieuws en weerberichten uit. Het station is eigendom van Eindhoven Media en de studio's bevinden zich in het bruisende centrum van de stad. Dankzij de brede programmering is Radio 040 een van de populairste radiozenders van Nederland.

Meer info over het onderwerp op radiostation rondom Eindhoven.Eindhoven-radio

Omroep eindhovenEindhoven radio is een lokale omroep die uitzendt in de regio Eindhoven. Het station ging voor het eerst in de lucht in oktober 1984 en heeft sindsdien altijd uitgezonden. Eindhoven radio biedt een mix van muziek, praatprogramma's en nieuwsprogramma's. Het station staat bekend om zijn eclectische muzieksmaak, met genres als rock, pop en hiphop. Eindhoven Radio biedt ook een verscheidenheid aan talkshows over onderwerpen als actualiteit, politiek en cultuur. Naast de reguliere programmering zendt Eindhoven radio ook speciale evenementen uit, zoals live concerten en sportevenementen. Dankzij de brede programmering heeft Eindhoven radio voor iedereen die afstemt iets te bieden.

Studio 040 radioEindhovense radiozender Studio 040 is de perfecte manier om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en gebeurtenissen in de stad. Het station biedt een breed scala aan programma's, van muziek en talkshows tot sport en weer. En met de handige online stream is het gemakkelijk om op de hoogte te blijven van Studio 040, waar u ook bent. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe manier om op de hoogte te blijven van Eindhoven of gewoon wilt genieten van goede muziek, Studio 040 is de perfecte radiozender voor jou.

taksim-fm

Omroep brabant radioEindhoven radio is een lokale radiozender in Eindhoven, Nederland. Het station is eigendom van de Eindhoven Media Groep en zendt uit op FM 106.8. Het station is opgericht in 1998 en zendt sindsdien Eindhovense nieuwsberichten, verkeersupdates en evenementen uit. Naast de reguliere programmering produceert het station ook een aantal speciale programma's, waaronder een wekelijks programma over de geschiedenis en cultuur van Eindhoven. De Eindhovense radio is een essentieel onderdeel van het medialandschap van de stad en biedt waardevolle informatie en amusement voor zowel inwoners als bezoekers.

Omroep brabant radio liveEindhoven radio is het lokale radiostation voor Eindhoven en omstreken. Het station begon met uitzenden in september 2006 en werd al snel een populaire keuze voor lokaal nieuws en informatie. Naast Eindhoven radio zendt het station ook uit voor Eindhoven Airport, de Technische Universiteit Eindhoven en de gemeente Eindhoven. Het station staat bekend om zijn ontspannen en vriendelijke sfeer, en zijn brede scala aan muziekgenres. Eindhoven radio is een geweldige manier om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de gebeurtenissen in Eindhoven, en het is een geweldige manier om te ontspannen en tot rust te komen met je favoriete muziek. Bedankt voor het afstemmen!

studio-040-radio

Omroep brabant liveEindhoven radio is een gemeenschapsradiostation dat uitzendt in de regio Eindhoven in Nederland. Het station wordt gerund door vrijwilligers en biedt een mix van muziek, nieuws en informatieve programma's. Eindhoven radio ging in oktober 1984 voor het eerst de ether in en werd al snel een populaire lokale omroep. Naast de reguliere programmering verzorgt de zender ook live evenementen en concerten. De Eindhovense radio is een essentieel onderdeel van het culturele landschap van de stad en draagt bij aan de levendige gemeenschapszin.

Omroep brabant live radioEindhoven radio is een live online radio-omroep gevestigd in Nederland. Het station brengt een mix van muziek, nieuws en talkshows. Eindhoven radio zendt 24 uur per dag, 7 dagen per week uit. Het station maakt deel uit van het Omroep Brabant netwerk van stations. Eindhoven radio is live te beluisteren op de website, of via de mobiele app. De zender zendt sinds 2009 uit. Eindhoven radio is te ontvangen opFM 106.8 MHz in Eindhoven, en op DAB+ in Nederland.